Ateliere pentru copii

Valorificarea potențialului creativ și dezvoltarea emoțională a artizanilor viitorului

În fiecare copil există cu geniu creator care urmează să se manifeste, dacă este descoperit și antrenat. Bucuria de a explora și de a crea a copiilor este molipsitoare. Un copil bine îndrumat pe drumul cunoașterii de sine și a lumii înconjurătoare, ajutat să-și descopere talentul și să-și dezvolte abilitățile, va fi un adult împlinit care va crea o lume mai bună pentru sine și pentru ceilalți.

La WordsCraft, dezvoltăm abilitățile creative prin atelierele de scriere creativă, inovare și rezolvare de probleme într-un mod antrenant și distractiv.

Înscrie-ți copilul la WordsCraft – Atelier de scriere creativă

⭐ Oferă copilului tău acces la un program de învățare și dezvoltare personală care folosește metode pedagogice moderne și interactive!

⭐ Copilul tău va fi încurajat, stimulat și orientat pe parcursul cursului, cu atenție la nevoile și dorințele sale, pentru a pătrunde în minunata lume a scrierii creative.

Beneficii:

🎡 Dezvoltarea creativității și imaginației / Îmbogățirea vocabularului / Antrenarea gândirii critice și a capacității de rezolvare de probleme / Dezvoltarea abilităților de sinteză și analiză / Rafinarea exprimării / Creșterea apetitului pentru lectură / Formarea competenței de lectură / Creșterea curajului și a încrederii în sine / Coerență și claritate în gândire / Tehnici narative / Distracție & noi prieteni / Scrierea unei povestiri

***********************************

Noi grupe din ianuarie 2023!
ATELIERE ONLINE INDIVIDUALE SAU DE GRUP
ALTERNATIVĂ EDUCAȚIONALĂ INTERACTIVĂ ȘI DINAMICĂ!
LOCURILE SUNT LIMITATE, GRUPE DE MAXIM 6 COPII
ÎNSCRIE-ȚI COPILUL LA WORDSCRAFT

%d blogeri au apreciat: