Încrederea în sine

Încredere în sine, Alina Mocovan, Dezvoltare potenţial, autocunoaştere, curaj

Ce reprezintă acest atelier?

Încrederea în sine este un workshop de 2h30′ ore, menit să te ajute să-ți dezvolți inteligența emoțională și abilitățile necesare pentru a-ți atinge potențialul la nivelul tău maxim și pentru a obține realizări în planurile dorite.

De ce să particip?

Fie că este vorba de de interacțiunile de zi cu zi, de a construi noi relații sau a avea noi inițiative, de a-ți expune ideile în mod convingător, de a-ți asuma riscuri calculate, de a susține o prezentare, de a aplica pentru un nou loc de muncă și a susține un interviu, aceste workshop-uri explorează impactul pozitiv al încrederii de sine în carieră și în viața personală.

Încrederea în sine este o abilitate care se învață și se exersează. Este un drum spre autocunoaștere și acceptare de sine, pe parcursul căruia vei adopta convingeri și obiceiuri noi pentru a crește încrederea în sine, a te simți bine cu tine și a avea mai multe reușite.

Când nu avem încredere în noi, ne izolăm, ratăm oportunități, suntem critici sau nu ne exprimăm ideile și nu cerem ce dorim. Dar mai ales nu ne vom întâlni cu adevăratul potențial. Acest atelier este pentru oricine dorește să-și dezvolte încrederea într-un anumit domeniu al vieții sale.

Ce vei obține?

  • Vei fi conștient(ă) de propriile convingeri și de criticul interior care te împiedică să ai încrederea în tine
  • Îți vei înțelege emoțiile și vei învăța să le gestionezi
  • Vei cunoaște care sunt punctele tale forte și cum le poți folosi în avantajul tău
  • Vei fi capabil să pui limite și să comunici asertiv
  • Vei dezvolta un mindset creativ și orientat spre creștere și vei folosi situațiile noi în avantajul tău
  • Vei ști cum să identifici noi oportunități acolo unde crezi că nu există

Alina Mocovan înainte de a fi trainer este OM. Un om cald, empatic și mereu atent la nevoile cursanților ei. Cursurile pe care le susține sunt inspiraționale, pline de insighturi despre CE și CUM poți face mai bine ceea ce îți dorești. Atmosfera e prietenoasă, întrebările sunt încurajate, iar încrederea cu care pleci de acolo e molipsitoare. Mulțumesc!

Miriam Crăciun

Cele mai recente articole

Procrastinez, deci exist

Pentru a depăși procrastinarea este nevoie practic să îți întorci lumea cu susul în jos, mai exact viziunea ta despre viață și, mai ales, despre cine ești, identitatea ta. Înseamnă să ai alte repere, să te vezi cu alți ochi, să îi vezi pe alții într-o lumină nouă, să te uiți la lucruri diferit. Iar…

Frica și încrederea în sine

Când am făcut prima oară, în cadrul unui team building, rapel (coborâre cu coarda de pe o stâncă abruptă), în condiții de siguranță totală și însoțită de un cățărător profesionist, mi-a fost așa de frică, că tremuram toată. Pe la mijlocul traseului, m-am oprit și i-am spus acestuia că mi-e frică tare și că m-am…

%d blogeri au apreciat: