Despre mine

Până la liceu îmi doream să devin medic, însă în clasa a IX-a am renunțat la visul meu, furată de mirajul lecturilor pe sub bancă la ora de chimie. Am ales atunci filologia. Până la urmă, era fascinant să descopăr drame ascunse, visuri îndrăznețe și mistere ale sufletului în spatele literelor care dansau vesel sau melancolic și care se transfigurau în lumi care mă absorbeau cu totul. Emoția lecturii nu putea fi egalată.

În cele din urmă, visul de a deveni medic a revenit mai târziu, după mulți ani în care am luat calea comunicării, marketing-ului și antreprenoriatului. A revenit, dar într-o altă formă, de doctor al sufletului! A fost nevoie pentru a ajunge aici să îmi dau timp, să ajung din nou la mine, să călătoresc către sinele meu autentic, să știu cine sunt și ce mă împlinește.

În intervențiile terapeutice atât pentru copii, cât și pentru adulți, folosesc abordări și tehnici care au la bază formarea în psihanaliză, precum și, în funcție de problematica fiecărei persoane în parte, metode care țin de psihologia clinică sau terapii de scurtă durată. Într-un mod fericit, literele dansatoare și experiența profesională în comunicare mă ajută astăzi în programele de dezvoltare personală prin povești și metafore pentru copii.

  • Membru in Colegiul Psihologilor – Cod personal și parafă 27205
  • Terapie personală / dezvoltare personală – peste 200 de ore
  • Studii finalizate: Facultatea de Psihologie Titu Maiorescu; Formare continuă în psihosomatică – Institutul de Psihosomatică Pierre Marty – Paris
  • În curs de finalizare: Formare în Psihanaliza copilului, adolescentului și adultului, Fundația Generația; Master Psihanaliză – Titu Maiorescu
%d blogeri au apreciat: