Dezvoltare potenţial

Cum să ai încredere în tine

Încrederea în sine este o abilitate care se învață și se exersează. Este nevoie doar de un pic de ajutor, pentru a renunța la convingeri sau obiceiuri vechi care nu sunt de folos și pentru a te vedea într-o lumină nouă.

Gestionează eşecul

Eșecul este un cuvânt de care cei mai mulți dintre noi ne ferim. Teama de eșec ne poate opri să atingem obiective mărețe, mai mult decât atât, ne poate opri chiar să încercăm.

Depăşeşte procrastinarea

„Mai târziu” este mantra celui care s-a obișnuit să amâne să înceapă o nouă activitate sau să continue un proiect. Timpul trece, vine mai târziu și avem o nouă amânare care, dacă se prelungește prea mult, se poate transforma chiar într-o renunțare.

Adoptă o mentalitate de învingător

Te-ai întrebat de ce unele persoane își ating obiectivele cu o aparentă usurință, în timp ce alții, în ciuda eforturilor vădite, nu reușesc?

Alina Mocovan înainte de a fi trainer este OM. Un om cald, empatic și mereu atent la nevoile cursanților ei. Cursurile pe care le susține sunt inspiraționale, pline de insight-uri despre CE și CUM poți face mai bine ceea ce îți dorești. Atmosfera e prietenoasă, întrebările sunt încurajate, iar încrederea cu care pleci de acolo e molipsitoare. Mulțumesc!

Miriam Crăciun

%d blogeri au apreciat: